loader-image
Gezond met Plezier
Natuurgerichte Therapieën, Leefstijl, Voeding, Fasting
Specialisaties:
Orthomoleculair: Natuurlijke genezingsproces stimuleren
Levensstijl advies – Voedingsplan
Tips & Tricks gezond eten, koken en boodschappen doen
Intermittent Fasting en Detoxen
Sport en Beweging
Bewust Zijn – mentale ontspanning

Het punt is bereikt, je wilt het roer omgooien naar een gezondere levensstijl. Waar kun je beginnen en hoe ga je het omzetten? Er zijn een hoop vragen over wat nu voor jou gezond is en wat wel of niet bij je past.

We gaan samen je puzzel voor persoonlijke groei leggen. Door bewust te zijn van wie je bent neem jij de regie over je eigen leven. Je ontwikkelt een sterke mindset en zult meer focus krijgen om te doen wat jij leuk vind. Leven in je eigen FLOW.

Door een groot interesse in de natuurgeneeskunde ben ik aan de slag gegaan om van mijn 9 tot 5 baan een andere weg in te slaan. Zo ben ik begonnen met het volgen van studies en mij te verdiepen in verschillende vakgebieden. Daarnaast ontwikkel ik mij elke dag verder, door het uitproberen van verschillende voedingspatronen, sport schema’s, de uitwisseling met mensen en mentale oefeningen.

Mijn passie is mensen ondersteunen hun FLOW te vinden, vanuit een holistische aanpak en met focus op de natuurgeneeskunde. Ik combineer graag meerdere specialisaties passend aan jouw behoeftes. Lees hier meer over mijn reis naar een gezondere levensstijl!

Je bent altijd welkom. Lees meer op www.gezondmetplezier.nl