loader-image
Wat is ProgramFive
Zet 5 stappen tot succes
Kernwaarden
Integer
Plezier
Bewust
Empathisch
Vernieuwend

ProgramFive is ontstaan doordat twee broers heel erg nieuwsgierig waren naar wat nou hun passie is en wat ze ermee kunnen doen.

Mike en Ik (Lucas) hoorden overal dat je je passie moet ontdekken en hiervan je werk moet maken. Dit klinkt prachtig, toch? Maar waar moeten we dan beginnen, want we vinden onwijs veel leuk om te doen.

Ook zien we dat onze planeet steeds meer mensen nodig heeft die andere mensen inspireren om goed voor zichzelf en voor anderen te zorgen. Het 9 tot 5 denken past niet meer in deze tijd, en waarom zou je maar één taak op je nemen, en niet alle taken die je leuk vindt en waar je beter in wilt worden? Dit was voor ons al een interessante eerste uitgangspositie.

Familie

Vandaaruit zijn we gewoon begonnen met ideeën uitwisselen en vooral met andere mensen over deze ideeën te praten. Tot het moment dat deze mensen zeiden: “Woow gasten, hoe jullie dit vertellen man… Met zo veel PASSIE… doen jullie hier al iets mee?” Nou 1+1 is nog steeds 2 en vanaf dit punt is onze reis begonnen.

Mike en Lucas hebben verschillende interesses en expertises, maar delen de focus om altijd iets goeds te doen voor de mens en vinden het leuk om samen iets te ondernemen. Samen staan we sterk.

Mike heeft zijn eigen online bedrijf MeMike en bouwt met zijn blote handen de meest aansprekende online visitekaartjes, zodat een puike eerste online indruk gemaakt wordt. Deze online ervaring wordt zo gemaakt dat die aan alle eisen voldoet, hierdoor is dit een verlengstuk van de persoon of organisatie. Daarnaast is sport en gezondheid een levenslust geworden en wordt er veel uitgeprobeerd. De work-outs worden op maat gemaakt en geoptimaliseerd.

Lucas: “Mike heeft zijn eigen online bedrijf MeMike en bouwt aansprekende online visitekaartjes, zodat een puike eerste online indruk gemaakt kan worden. Deze online ervaring wordt zo gemaakt dat het een verlengstuk van de persoon of organisatie wordt. Daarnaast is sport en gezondheid een vast onderwerp geworden en wordt er veel uitgeprobeerd. De work-outs worden op maat gemaakt en geoptimaliseerd.”

Mike: “Lucas is een gezondheids-goeroe en het is nog een wonder dat hij niet ergens op een berg verstopt zit. Met veel inlevingsvermogen helpt hij iedereen in zijn omgeving een eigen gezonde levensstijl te ontwikkelen en vast te houden. Daarnaast ondersteunt hij graag bedrijven die een positieve meerwaarde leveren voor mensen om strategieën vanuit de klant te ontwikkelen en te implementeren.”

Dus: “Hallo Bezoeker, wat leuk dat je ons hebt gevonden!”
ProgramFive is druk bezig geweest haar eerste project op te starten: FiveSteps. Het project is ontstaan doordat wij als studenten gemerkt hebben dat er weinig handvaten zijn voor een gezonde levensstijl naast het heerlijke studentenleven. Ja, die energie dips, stress, niet lekker in je vel zitten, kant en klaar maaltijden of 7 dagen per week pasta eten zijn absoluut niet nodig. We willen hiermee studenten inspireren anders om te gaan met hun gezondheid, zodat ze tijdens hun studie lekker in hun vel zitten en de power hebben om van deze tijd te genieten.

Meer over FiveSteps en hoe het jou ondersteunt naar een gezondere levensstijl vind je hier.

ProgramFive Partners

Jij bent uniek, neem contact op voor jouw Program op maat.